Alexander ja Madeleine

Blogin vierailevat tähdet, majaansa Helsingissä pitävät rotuotukset. Kyläilevät mammoineen lapsuudenkodissaan Jyväskylässä silloin tällöin - tädin riemuksi, Eetun kiusaksi. Kertoilevat aika-ajoin kuulumisiaan ja ajatuksiaan omassa kategoriassaan.

Millä sanoilla kuvailisin tätä kissaa?

Alexander, tuota ruhtinaallista ja mahtailevaa nimeä kantava kissa, nimetty siis itsensä Aleksanteri Suuren mukaan. Kotona useammin tunnettu lelluna, Tuiskuna, hajupeppuna... Aleki on nuori ja voimakas, mutta vielä kasvava norjalainen metsäkissauros, väriltään punainen. Alex on hitusen arka, mutta todelliselta luonteeltaan uskomattoman ihana, niin ihana, että sanat eivät voi riittää sitä kuvaamaan. Tuisku rehvastelee, piippaa, tassuttelee häntä pystyssä ja selkä köyryssä sekä purisee. Rakastaa hyvää ruokaa, pahvilaatikoita, kilttejä ihmisiä ja isoveli-Eetua. Emme voi koskaan kiittää kylliksi kasvattaja-Päiviä tästä karvaisesta rakkauspakkauksesta.

Entä millä sanoilla kuvailisin tätä kissaa?

Madeleine, perheen tilaustyö ja ehdoton prinsessa, niin, juurikin Ruotsin prinsessan mukaan. Nimi kuvastaa Madeleinea hyvin: se on oikea neiti, diiva, joka on tietoinen omasta arvostaan ja kauneudestaan, ja näyttää sen häpeilemättä. Madden löytää usein jostain esittelemässä sääriään tai mahtavaa häntäänsä. Hopeatabby coonineito on mielestäni henkeäsalpaavan kaunis, ja kehittyy edelleen päivä päivältä suuremmaksi ja voimakkaammaksi. Tunnetaan myös mittarimatona johtuen äärimmäisen pitkästä ja hoikasta olemuksestaan. Madde on hyvin herkkä ja riehuvainen tyttö, melkoinen riiviö. Kiitos tästä hopeisesta enkelistä kuuluu kasvattaja-Titalle, joka taikoi unelmien coonin toteen.

Alexin ja Madden omat kotisivut löytyvät täältä: Alexander ja Madeleine