Eilen sain kotisivut päivitettyä ja laitettua sinne myös upeita Markus Wikströmin ja Heikki Siltalan ottamia kuvia Eetusta. Tässä kuitenkin ensin linkit arvosteluihin, sunnuntaina en ihan kaikista sanoista saanut selvää, oli Alexeyllä muutenkin sen verran outoja sanavalintoja ;)

Lauantain arvostelu
Sunnuntain arvostelu

Markuksen galleriasta löytyi yhteensä neljä kuvaa Eetusta, tässä niistä mielestäni parhaimmat. Jälkimmäisessä näkyy Eetun todellinen silmienväri luonnonvalossa - siitä on melkeinpä jokaisella tuomarilla ollut eri mielipide.

Kuvat: Markus Wikström

eetuhmarkus1-large.jpg

eetuhmarkus3-large.jpg

Itse en ottanut melkeinpä yhtään kuvaa, ja ne vähät joita Eetusta otin epäonnistuivat kaikki. Onneksi siis Heikin sunnuntain galleriasta löytyi kokonaiset kymmenen kuvaa Eetusta - jälleen upeita otoksia. Näissä näkyy Eetun itseriittoinen ja ylpeä asenne tuomaria kohtaan - joku tietää olevansa komea. ;) Loput kuvat löytyvät täältä.

Kuvat: Heikki Siltala

eetuhheikki1-large.jpg

eetuhheikki2-large.jpg

eetuhheikki3-large.jpg

Alexander "Pussi" pallomasun kuvia ehdin toivottavasti laitella huomenna. Se on todella iso ja karvainen poika! Iltapäivällä lähdetään käymään taas Saarijärvellä, takaisin tullaan torstaina. Kaameaa, lomapäiviä enää viisi jäljellä...