Arvatkaapa mitä mamma sai nyt sen synttärin johdosta. :) Uuden kameran, jotta se voisi paremmin ottaa kuvia minusta ja muista hienoista kissoista. Tämä uusi on siis Canonin PowerShot A570 IS, joka on ihan huippupaljon parempi kuin meidän vanha kamera. Tällä saa otettua helposti ilman salamaakin kuvia ja tämä on muutenkin kovin paljon hienompi ja parempi, ainakin meidän mielestä.

Mamma opettelee nyt tämän käyttöä ja sitä, millaisissa olosuhteissa saa parhaita kuvia. Harmi kun ei olla vielä oikein kunnon luonnonvaloon päästy kuvamaan kun ulkona niin pimeää aina kun mamma lähtee ja tulee. Tässä kuitenkin jo pari hassua esimerkkiä, näistä ei välttämättä vielä eroa nää etenkin kun ovat niin pieniä (huomenna pitäisi saada meidän oikea kone ja sitten päästään kuvia muokkailemaankin), mutta kuitenkin minä poseeraan hienosti ruusun kanssa:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Huomenna me mennään sitten iltapäivällä sinne Markus-eläinlääkärin luo, siellä se odottaa varmaan jo se kamala neula valmiina piikittämään minua... Hui! Nyt vähän jännittää ehkä. Mutta minä olen aina kiltti poika kuitenkin, nyt ei oteta hammaskiveäkään pois tällä kertaa vaan varataan siihen sitten ihan toinen aika jos on tarvetta.

Olenko minä vielä kertonut alkuvuoden näyttelyistä? No, tammikuussa porhalletaan heti Mikkeliin edustamaan kotikissoja esittelynäyttelyyn, ja sitten mamma on kerrankin ajoissa jo maksanut minut kotinäyttelyyn Jyväskylään helmikuussa, pääsen sitten hurmaamaan taas tuomareita. Meiltä jää tammikuun Helsingin reissu väliin, niin ehkä keväällä lähdetään sitten käymään siellä pääkaupunkiseudulla näyttelemässä. Ehkä vaikka tavattaisiin Maksim Gordi ja muita kamuja? ;)

Psst, mamma puhuu:
Eetu ei sitä itse kertonut mutta teidän kamujen on syytä tietää, että Eetu on tänään ollut tosi tuhma poika. Aamulla pudotettiin mamman vain muutaman kuukauden vanha puhelin pöydältä suoraan vesikippoon. Pläts ja roiskis! Taitaa olla entinen nyt tuo puhelin ja Eetua hävetti ihan hurjasti. Vähän ollaan ärtsinä tuolle pikku tuhoilais-mafiakissalle, kun tahallaan tuhojaan tekee. Mahdoton kakara. :))