Moi äiti! Tässä Alex ja Madde. Me ajateltiin laittaa sinulle terveiset täältä blogin kautta, kun sinä huomenna lennähdät sinne Egyptiin etkä enää pääse lukemaan mitä meille kuuluu. Huomasitko, että me saatiin ihan oma kategoriakin tähän blogiin. Se on meistä aika iso juttu! Ennen Eetu omi tätä blogia ja leijui miten se on vain sen blogi, mutta nyt mekin saadaan ihan virallisesti kirjoitella täällä.

Ööö... Mitäs me ollaan puuhailtu. No, ensinnäkin me ei olla tehty yhtään mitään pahoja, ei yhtään! Ollaan oltu kiltisti niinkuin käskit meidän olla. Ollaan tarhailtu ja kiusattu veli Eetu Pörriä, ja sitten me ollaan syöty, ja kehrätty... Niin ja Eetu lyö meitä aina tassulla päähän! Me ei tiedetä miksi, mutta niin se aina tekee! Mutta me ollaan kyllä leikitty nätisti Eetun kanssa ja eilen Eetu pesi Madden häntää (kun sillä ei ole omassa mitään pesemistä hehee). Täti sanoo että me ollaan oltu nätisti, mutta illalla kestää aina vähän aikaa rauhoittua. Madde nukkuu öisin tädin vieressä, minä tyydyn oleilemaan laukun päällä tai tuolilla.

No ei meillä oikein mitään kummempia ole. Minä Madde söin aamulla vähän huonosti ja välipalakaan ei oikein maittanut. Minä Alex sen sijaan söin kanaa hyvällä ruokahalulla ja hammasraksujakin tuli äsken vähän kuppiin kun piippasin tätille ja se heltyi... hihihii!

No äiti, me ladattiin sinulle video nettiin ja kuviakin, että näät että meillä on homma hanskassa ja hanskat hukassa! Eikun siis... Ööö.... No kuitenkin! Ei me vielä oikein osata kirjoittaa tähän lokiin, vastahan me opetellaan!

Edit 18.23

Noniin! Tässäpä nyt tämä video! Äänet täysille, Madde kehrää!

Nyt vielä niitä kuvia. Minä Alexander haluan sanoa että ethän unohda Tuiskuista tuoksuani äläkä hylkää omaa pikku-smurffiasi, vaikka on täällä tädinkin luona hyvä olla (se heltyy aina kun piipitän). Tulethan pian takaisin mamma, terveisin oma komea Alekisi, jonka kuva on päivän Daily Cat Picture.

mamma1-large.jpg

Sitten minä Madeleine. Ensinnäkin ihan kamalaa että jätit minut tänne mestatun narrin ja rengin kanssa. No, tosin hyvä puoli on se, että tämä ei ole niin matala maja kuin omamme ja täällä on vähän enemmän tilaa riehua. Lisäksi täti pitää kyllä aina sylissä kun haluan tulla, että ei minulla varsinaista hätää ole. Nyt juuri kehrään kovaan ääneen tädin sylissä. Mutta tule kuitenkin pian takaisin, terveisin oma hopeaenkelisi Maatuska.

mamma3-large.jpg

Eetu Pörrin tärkeimmät terveiset tädille ovat, että vietä hyvä loma, mutta älä tuo taas uutta rääpälettä taloon. Näissä kahdessa on jo ihan hirveä työ.

mamma2-large.jpg

Vielä pari yhteiskuvaa meistä, sopu sijaa antaa ja hyvin meillä menee:

mamma4-large.jpg

mamma5-large.jpg

Tietty me äiti toivottaisiin, että kommentoisit meidän terveisiä, mutta tietysti jos on kovin kiire niin... Mutta kyllä muutkin saa kommentoida. Me Alex ja Madde tykätään kommenteista! Ja vastataan mielellämme!