Meidät voi bongata huomenna lauantaina Kuopiosta, kun osallistumme Isrokin näyttelyyn. Näyttely järjestetään Hotelli Iso-Valkeisella (Majaniementie 2, 70420 Kuopio), ja se on avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10-16. Lisätietoja: http://isrok.net/

Onpa kiva lähteä pitkästä aikaa näyttelyyn ;) Eetun edellisestä FIFe-esiintymisestä onkin jo aikaa, viimeksi oltiin lokakuun alussa Tampereella. Tämä on nyt vähän tällainen rennompi yhden päivän reissu, vaikka itse tosin saatan lähteä näyttelyyn sunnuntainakin. Ensi keskiviikkona on syntymäpäiväni, joten lahja itselleni on sitten kai viikonloppu kissanäyttelyssä (kuinka rentouttavaa). ;) Eetu voisi antaa mammalle hyvän lahjan käyttäytymällä tuomarinpöydällä asiallisesti. :D Kilpailu on taas varmasti kovaa ja lyhytkarvauroksia on tulossa paljon, joten tulosta tuskin tulee. Lisäksi venäläiset tuomarit eivät perinteisesti ole tykänneet Eetusta kovinkaan paljon, mistä lie sitten johtuu.

Reissuun lähdetään Alexin kasvattajan ja Hippu-siskon kanssa. Hippu on paikalla koko viikonlopun metsästämässä Champion-titteliä. Lähtö on aamulla niinkin myöhään kuin kuudelta, Kuopioon kun ajelee vain vajaa pari tuntia. Eetu ja verhot on pesty, näyttelykassi täytyy vielä pakkailla. Toivottavasti tästä reissusta selvittäisiin ilman sen kummempaa dramatiikkaa, pari viimeistä reissua kun on ollut vähän raskaanpuoleisia.