Ollaan mamman kanssa oltu nyt tällä viikolla aikasta hiljaa. Ei tänne kotirintamalle mitään ihmeempiä kuulu, mitä nyt minua ollaan hemmoteltu, käytetty valjastelemassa, menty agirataa ja muuta kivaa. Viime viikonloppuna ja nyt tällä viikolla on koko luonto alkanut vihertää, kesä siis tulee kovaa vauhtia!

Tänä viikonloppuna aiotaan mamman kanssa nauttia "vapaasta", nimittäin seuraavina kahtena viikonloppuna on taas näyttelyt. Ensin pitäisi olla koko viikonloppu hurmaamassa tuomareita Tampereella, sitten viikon päästä lähdetään Lahteen edustamaan. Tampereen näyttelyn vahvistuskirjekin tuli tänään, siitä tietää, että näyttely on lähellä. Tampereelle lähdetään kauniin Hanna-burmaneitosen isäntäväen kyydissä ja Lahden reissulla saan taas kuunnella Lara-bengalineidin hoilotuksia. Se ei tykkää autokyydistä, rasittavaa tällaiselle arvokkaalle aikuiselle kissaherralle, kuin minä.

Mutta toivottavasti sentään tänä viikonloppuna paistaa, niin voin kellotella tarhassa. Tänään on kyllä ollut melkoisen sateinen päivä, mutta ehkä se tuossa kirkastuu.

Kevätterveisin tämän talon ehdoton pomo, hurinapörri Eetu

kes1-large.jpg