Painoi eilen sen verran väsymys päälle, etten jaksanut tulla kuulumisia kertoilemaan. Hyvin meni eilenkin ja viikonloppu saatiin kunnialla loppuun. ;) Matkatkin meni hyvin, mitä nyt sunnuntain menomatkalla Eetu taisi kaivata Lara-huutokaveriaan ja kiljui aika julmetusti :D Eilinen paluumatka olikin sitten kummallinen, kolme ihmistä mutta vain yksi kissa!

Eilen meitä tuomaroi Sara Ojaniemi. Eetu ei oikein tuomaritätiin ihastunut eikä viitsinyt esiintyä, olisi ollut paljon mielenkiintoisempaa vilistää lattialla. Ihan komeasti kuitenkin istua tökötettiin pöydällä. Tultiin kuudesta uroksesta viidenneksi, eli viimeiseksi ei jääty ;)

Tässä molempien päivien arvostelut, lauantain seteli on Inna Shustrovan ja sunnuntain Sara Ojaniemen käsialaa.

Tyyppi:
Large, strong boning, muscular body. Proportional / Tosi kookas, silti sopusuhtainen, vahva uros

Pää:
Nice form, rounded (jotain) muzzle, very good chin, gently curved profile / Pyöreähkö pehmeä profiili, keskivahva leuka

Silmät:
Ex form, set far apart, light green / Mantelinmuotoiset keskikokoiset, kaunis ilme

Korvat:
Medium size, set far apart / Keskikokoiset harmonisesti sijoittuneet

Turkki:
Short, semi-lying, fine with well-developed undercoat / Lyhyt, joustava, kaunis punavalkoinen väritys, hauskat sukat etujaloissa

Häntä:
Medium long / Sopiva

Kunto:
Excellent, well-groomed / Erinomainen

Yleisvaikutelma:
Sweet temperament / Itsenäinen herrasmies

Arvostelutulos:
III / 5.

Päivittelen kotisivuja varmaan tänään, ja laitan sinne ehkä pari itsekin ottamaani kuvaa. Arvostelusta ei ole sunnuntailta ollenkaan kuvia, lauantailta on yksi Katjan ottama :) Eetusta on Katjalta neljä kuvaa, ja näinpä Markuksenkin sunnuntaina pari räpsivän.

Tässä lauantain kuvista parhaimmat, kuvat: Katja Patrikainen

katjapohkis2-large.jpg

katjapohkis4-large.jpg

Ai enpäs ole tainnutkaan mainita, sain viime viikolla inspiraation ja ilmottauduttiin nyt vielä sittenkin (soudettuani ja huovattuani) Suomen ensimmäiseen TICA näyttelyyn Porvooseen. Eetuhan on myös TICA-rekattu, joten ei haluttu jättää välistä ;) Siellä ollaan mukana lauantaina 27.8, eipä ole enää kuin muutama viikko. Hui, jännitys alkaa jo pian!