Huhhuh, fiilikset on tällä hetkellä kutakuinkin samat kun suuskyyssa -06 ensimmäistä näyttelyä odotellessa. :D Eli siis jännittää, jännittää ja jännittää.

Operaatio kissankuljetus Heinolaan starttaa huomenna klo 5.45 ja suuntaamme kohti Heinolan Jäähallia. Kerrankin lähdössä omalla porukalla, eli siis isäni lähtee kyytimieheksi. Ei ole autossa tilanpuutetta, kaksi ihmistä ja yksi boxi - ihanaa. ;)

Suomen ensimmäinen CFA-näyttely, jonka järjestää Cat Fanciers of Finland. Tätä varmasti jännityksellä odottaa jopa näyttelykonkarit. Tiedossa on ihana pieni näyttely (142 kissaa), mutta vauhtia on FIFen näyttelyviikonloppuun verrattuna nelinkertaisesti. Tuomari tulevat USAsta (4 kpl), Saksasta ja Hollannista. Kotikissoja on näyttelyyn tulossa valitettavasti vain neljä, Eetu, Nemo, Fedja ja yksi meille vielä tuntematon. Huomenna Eetu käy kolmessa kehässä, eli kolmella tuomarilla, sunnuntaina on myöskin kolme kehää mutta tietenkin eri tuomarit.

Viikonlopun jälkeen Eetu on toivon mukaan kuutta arvostelua ja minä monta kokemusta rikkaampi. ;) Väliraporttia laitellaan kunhan huomenna päästään Heinolanmailta takaisin kotiin. Toivottakaa onnea!!