Ihan ensimmäiseksi täytyy sanoa: Madeleine on nyt ainakin toistaiseksi kunnossa. Kävimme torstaina eläinlääkärillä ja tulehduskipulääkkeen (pistos) voimalla Madde alkoi piristyä ja syödä. Saimme myös luvan mennä viikon päästä näyttelyyn, eli toivotaan nyt, että sekä Eetu että Madde pysyvät terveinä.

Vietimme tosiaan muutaman päivän vuokramökillä Saarijärvellä. Eetu ja Madde viihtyivät hyvin, niiden mielestä oli mielenkiintoista seurata sadetta ja ukkoskuuroja ikkunasta. Onneksi välillä paitsoi aurinkokin. Olin tavoistani poiketen myös pari kuvaa jostain muusta, kuin kissoista. ;)

IMG_4268.jpg

IMG_4275.jpg

Sitten muutama kuva meidän mökkeilijöistä Eetusta ja Maddesta

IMG_4292.jpg

IMG_4298.jpg

IMG_4304.jpg

Aurinkoisina hetkinä Maddekin tykkäsi kyllä valjastella - mutta lähinnä matoili eli eteni tiukasti maanrajassa. Eilen illalla, kun ympäristö oli ihan hiljainen ja rauhallinen, Maddekin rohkaistui vähän enemmän. Iloisesti kuitenkin aina mentiin sisälle heti, kun ovi avautui.

IMG_4308.jpg

Pari tuntia sitten hyvästelimme Alexin ja mammansa, jotka lähtivät Helsinkiin. Kauhea riiviöprinsessakakara on nyt siis tämän viikon luonani hoidossa, koska ensi lauantaina on Siilinjärven näyttely. Katsotaan nyt, tuleeko mamma hakemaan omansa pois vai vienkö minä Madden näyttelyyn, riippuu tällä hetkellä siitä, saako se mitenkään kyytiä Helsinkiin näyttelyn jälkeen.

Voi kun on jo nyt ikävä omaa pientä haisevaa Tuiskupäätä, joka oli muuten huutanut ja rehvastellut täällä ilman kissakavereita. Tehtiin Alecin kanssa diili, että se tulee vielä kesän aikana toisenkin kerran. Pusuja sinne, kultapupu Alex, GÄÄ! <3

IMG_4324.jpg