Aloittelimme tänään uutta näyttelyvuotta Eetun kanssa Mikkelissä rauhallisissa merkeissä. Eetu viihtyi, kuten aina, näyttelyhäkissä nauttien huomiosta, kehuista ja rapsutuksista. Näyttelypaikalla oli paljon jännää tutkittavaa ja Eetu oli paljon hihnassa hurmaten ihmisiä puskemisellaan. ;)

Päivä meni nopeasti ja rotuesittelyissä Eetu oli omaan komeaan tapaansa. Alexanderia jännitti häkissä ja esitelyissä vähäsen, iltapäivällä jo rohkaistuttiin puskemaan ja yleisö ihastui Alexiinkin kovin. Näiden hurmaavien punaisten poikien kanssa on helppo ja mukava olla näytelyssä!

Päivä huipentui, kun Eetu oli yleisön suosikki kotikissa, joka kategoriasta palkittiin erikseen yleisön suosikit. Kaikista kissoista Eetu oli saanut upeasti toiseksi eniten ääniä. Yleisöä riitti päivän aikana tungokseen asti. Palkinnoksi saimme Orijen-kuivaruokaa 2,5 kg säkin ja lisäksi 400 g pikkupussin, joten raksujakin riittää taas hetkeksi.

Minä, typerys, onnistuin unohtamaan kamerani kotiin, joten näyttelystä ei tullut lainkaan kuvia. Eetua kyllä pari kameraa kuvasi, joten saa nähdä jos jotain kautta saisi kuvia käsiinsä...

Kiitoksia cornariyhdistykselle onnistuneesta näyttelystä! Kiitoksia myös Katjalle (ja Laralle) kyydistä ja seurasta! Helmikuussa jälleen arvostelunäyttelyn merkeissä!