Hohhohoijaa. Ihanaa päästä pitkästä aikaa näyttelyyn, ja toisaalta varmasti aamulla väsyttäisi niin ihanasti, ettei oikeastaan tekisikään mieli lähteä... Nyt on kuitenkin kaikki kolme lasta pestynä ja hyvissä turkeissa. Madden pieni vauvaturkki on silkkinen ja pehemä, Alexanderin ihan sopiva ja karkea (mettiksillä päällyskarva ei saa olla silkkistä kuten cooneilla), kunhan se pysyy vain suorassa. Eetulla on pehmeä ja hyvä turkki, sen kanssa pääsee vähällä enkä ole edes harjannut sitten kuivauksen.

Aamulla täytyy herätä ennen viittä ja lähtö heti viiden jälkeen. Hullun hommaa nämä kissanäyttelyt, sanoi joku. Boxit on eteisessä odottamassa, itse olen koonnut hienon kärrysyteemini ja Alexin & Maddenkin laukut on pakattu ja verhot silitetty. Aamulla pitkälle matkalle kohti Forssaa ja siellä sitten näyttelemään. Täytyy toivoa ettei keltään karvakasalta pääse pissit tai kakat boxiin, tai Maddella kyllä mahtuu hiekkiskin sinne, mutta poikia ei kauheasti huvittaisi ruveta pesemään siellä...

Saadaanpa oikein kunnia toimittaa paikalle upeita FIFe- ja Kunniapalkinto-ruuskkeita valmistuville ja upeille kissoille. :)

Toivottakaahan onnea. Ollaan näyttelyssä tosiaan vain huominen päivä, ja jos jaksetaan niin illalla tullaan kertomaan tuloksiakin sitten jo. Tai saapa nähdä, nyt jo väsyttää ihan julmetusti, mikä on tilanne sitten huomenna. Ehkäpä Perditan jengin blogista ainakin Eetun sijoituksen voisi jo päivällä bongata? ;)

Boxit odottavat jo aamua, kolme kissaa ja kolme Atlas 20 boxia...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Sitten, tehän niin pidätte pesukuvista. ;) Eetusta ei valitettavasti tällä kertaa niitä tullut otettua. Mutta täältä pesee, kirjaimellisesti. Madeleine:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ja Alexander:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket