Sain toissapäivänä yllättäen pyynnön, että voinko hoitaa veljeni kissaa heidän Lapin matkansa aikana. Suostuin tottakai, ja nyt meillä siis majailee todellista kilppari-attitudea viikon ajan :) Josefiina on 11-vuotias vanha rouva, josta kirjoitin esittelyn jo aiemmin.

Tämä rouva on todellinen diiva ja kuningatar, jolta ei temperamenttia puutu. Se on jopa pahempi komentelija kuin Eetu, ja pistää kauhean mekkalan päälle aina välillä. Perusluonne Josella on kuitenkin ihana, se puskee ja kehrää paljon ja on todella seurallinen. Ruoka on maistunut vähän nihkeästi ja omat muonat ei ole kelvanneet ollenkaan. Osasin ennakoida tämän ja kävin ostamassa Bilanxin raksuja, joita Josefiina on nyt sitten napostellut.

Silloin kun en ole kotona ja yöt Josefiina viettää makkariin suljettuna, mutta näin muuten olen järjestellyt niin, että Eetu hengailee olohuoneessa ja Josefiina saa olla vapaasti muualla talossa. Oven raosta kissat vähän haistelivat toisiaan, mutta Eetu oli aika närkästynyt ja Jose stressaa muutenkin tosi paljon muiden kissojen hajuista, joten en päästä niitä sen enempää toisiinsa tutustumaan.

Tässäpä kuva tästä kaunokaisesta, juuri nyt nukkuu tuossa takanani matolla kyljellään ja tassut tyttömäisesti koukussa :)