Meillä on nyt jotenkin hirveän paljon hässäkkää, hössäkkää ja töhinää. Eilen oli oikein paljon töhinää kun täti teki Madeleinen uudet lilat näyttelyverhot viikonloppua varten. Sitten on ollut töhinää, kun mammalla on kauheasti kokeita ja koulujuttuja mitä sen pitää tehdä. Eilen kun yritettiin tulla kirjoitamaan, niin töhötti tämä vuodatuskin eikä toiminut.

No, minulle sen sijaan ei mitään ihmeempiä kuulu. Kauhistelen ruokalaatikkojen tyhjyyttä, vain pari purkkia ja kolme annospussia! Onneksi eilen korkattiin uusi raksupussi ja lihaa on kolmea eri lajia. Nämä eväät riitää lauantaihin, mutta Forssasta mamma ostaa minulle kuulemma paljon ruokia ja Joutsaan tilaa sitten vielä lisää. Madde ja Alexanderkin saa, kun niilläkin on ruokapula. Niin, siis onhan meillä tätä näyttelykuumettakin vähän. Minun verhot menee huomenna pesukoneeseen ja pikkuhiljaa aletaan kaivaa muitakin näyttelykamoja esille.

Perjantaina lyöttäydytään kaikki pappalaan pesulle ja lauantaita odottamaan, pääsepähän Madeleine ja Alexanderkin vähän ulkotarhailemaan. Vaikka en minä tiedä, ulkoileeko ne näin kylmässä. Nyt sataa räntää, on pimeää ja kylmää. Hrrr. Toissapäivänä oli vielä kaunis sää, joskin kylmä:

Namskis, mikäs on tämä mainio maku kasvissa...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Huh, onpahan kylmä. Maiskis. Mitähän tuolla on?

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Mikäs tuoksu tässä oksassa on? Olisiko se jo talven ja lumen tuoksu?

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket