Hyvää päivänjatkoa, perjantaita, viikonloppua ja kaikkea mahdollista kaikille! :) Me nimittäin lastataan tavarakuorma ja boxit ja mammat muutaman tunnin päästä Alexin kasvattajan autoon ja lähdetään ajelemaan kohti Helsinkiä! Siellä mennään minun toisen tädin luo yöksi, se on semmoinen kerrostaloasunto josta on kuulemma meille ihan vieraat näkymät ikkunasta. Sitten aamulla mennään Kaapelitehtaalle näyttelemään, ja sunnuntaina myös.

Meidät on nyt pesty, uudella Jerobin shampoolla. Se tuoksui tosi oudolle, mutta olin pestessä supernätisti ja kuivatuksessa myös. Alexander alias Pikku-Simo oli myös kiltisti. Näyttelykassikin on pakattu, paitsi Alexanderin ei vielä.

Ei välttämättä päästä tekemään huomenna väliraporttia, mutta sunnuntaina yritetään illalla tulla kertomaan miten meni. :)

Tässä me rentoudutaan pesun jälkeen, tosin ei tiedetä saako tuosta Märästä Rätistä siis Alexista mitään näyttelykuntoista aikaan, se on vielä ihan märkä:

772293.jpg

"Täti, oletko sä nyt varma että kaikki on mukana?", Alexander tuumi:

772299.jpg

Huomenna sitten nähdään, Virve, Nami + Mamma, Dada + Mamma, Kimmo ja tietenkin te kaikki jotka tulette Minua sinne katsomaan. ;) Hei, hei ja toivottakaahan onnea!