En ole Eetulle vielä keronut, mutta paljon olen suunnitellut sitä, mitä lapsi saa tänä vuonna joululahjaksi (siis minulta, "mummot" ja muut ostavat tietenkin omat lahjansa). Jos ette ole vielä huomanneet ja kiinnostaa, niin jos Felinesse -netikaupasta tilaa yli 25 eurolla, saa tuotteet ilman toimituskuluja. Tarjous voimassa jouluun saakka. Saatan ehkä tilata Eetulle lahoja ja muutakin tuolta. Tottakai täytyy ottaa huomioon myös herran omat toiveet, mutta tässä pieni lista niistä lahjoista, joita olen suunnitellut Eetulle ostaa/tehdä:

  • Prismasta puna-valkoruudullinen "lampaanvilla"-täytteinen pesä, toisiksi pienin koko, hinta ~19,90 €
  • Villapaita, jota olen nyt tekemässä, tämän annan luultavasti jo etukäteen
  • Uudet näyttelyverhot jos jää aikaa (ja rahaa), en ole vielä ostanut kankaita
  • Aktivointipallo + muita leluja
  • Uusia turkinhoitovälineitä, ainakin uusi karsta ja luonnonharjaksinen harja
  • Kuivattuja kaloja ja muita makupaloja (esim. kissanminttunappeja)

...Tässä nyt ainakin osa niistä lahjoista, joita Eetu saa. Jo nyt on tuolla kaapinkätköissä ainakin yksi lahja Eetulle, jonka lapsi saa mummoltaan, tiedä sitten, mitä poika lelusta tykkää: Chilin muotoinen koiran purulelu, joka vielä vinkuu! :D Tottakai yksi osa Eetun lahjoja on ne ihanan rapisevat lahjapaperit ja -narut, mutta kyllä tuo herra ymmärtää myös oikeiden lahjojen päälle. Mitenkäs te muut, onko kissojen joululahjoja jo suunniteltu? :)

Tässä vielä tooodella vanha kuva parin vuoden takaa, Eetun 3-vuotissynttäreiltä. Yhtä komea se oli silloinkin, ei vaan niin lihaksikas kuin nykyään. ;) Lahjaksi poika sai tuolloin, kuten kuvasta näkyy, rottinkisen korin (nyt jo tuhoutunut ja poisheitetty) + tyynyn sekä Tassu Herkkunappeja:

261436.jpg