Mamma on vaan koko iltapäivän muokkaillut ja päivitellyt mun kotisivuja (www.geocities.com/hillapoo/Eetun_kotisivut.html), miten tylsistyttävää. Sitten mamma myös päätti, että ei käykkään Reporangassa Almo-ostoksilla ennen kuin olen syönyt nuo Gemonit ja muut yhtä pahat märkäruoat loppuun. Jäkä jäkä jäkä, mamma on ihan tyhmä.

Huomattiin muuten mamman kanssa että kävijälaskuri näyttää yli 3200 kävijää blogissa?! Se on aika iso määrä, ihan hurjaa kuinka monia mun jutut kiinnostaa tai sitten ne on vaan vahingossa eksynyt tänne. Joulukirjoituksessa täällä oli käynyt vasta jotain 2700 kävijää, aika nopeasti kävijälaskuri jyskytää eteenpäin.

Niin, tuo otsikko liittyy tämän päivän kuviin. Ottaessaan niitä mamma lässytti, että voi kun Eetu on nyt erityisen suloinen ja säälittävän pikku lapsen näköinen. Pah, en ole lapsi enkä säälittäväkään, mutta voiko raavas mies olla suloinen, siihen saatte te vastata näiden kahden kuvan perusteella:

337623.jpg

337627.jpg

(Sinisen pallon alemman kuvan oikeassa laidassa täytyy olla julkisuudenhakuinen, se aina tunkee joka kuvaan mukaan, tai siis vasta kuvan oton jälkeen huomataan että se on siinä. Se oli edellisen kirjoituksen kuvassakin. Mamma harkitsee että se pääsee kohta yksilökuvaan kun on niin röyhkeä ja tunkee aina mun kanssa samaan kuvaan.)