Pappa sanoi, että nyt on intiaanikesä. Me ei kyllä tiedetä, mitä se tarkoittaa, mutta ainakin ilma on lämmennyt ja sisällä on tositosi kuuma. Ulkonakin on kuuma, oltiin siellä pitkään mamman kanssa, meidän flexit oli mattotelineessä ja mamma oli siinä vieressä kuvaamassa ja hengaamassa meidän kanssa.

Ollaan otettu aika lunkisti tässä päivällä. Aamupäivä maattiin vaan eikä edes leikitty, ulkonakin oli niin kuuma että minä lähinnä makoilin viileän kivetyksen vieressä, Alexander vähän yritti jahdata öttiäisiä mutta sitten sillekin tuli kuuma.

Nyt kun ollaan syöty iltaruoka, niin voisi vähän vetää rallia. Mamma kuitenkin istuu taas koko illan ja tuijottaa televisiota, eilenkin se katsoi jotain älytyperää elokuvaa ja olisi halunnut että minä olisin halinut sitä kun se ihan yksin katsoi, mutta enhän minä viitsinyt. Oli Alexanderin paimentaminen ja muut tärkeät bisnekset kesken.

Tässä muutama rento ulkoilukuva tältä päivältä. Ensimmäisellä kuvalla osallitutaan myös 30. kissakuvahaasteeseen, jonka aihe on sopivasti vihertassu:

801663.jpg

Sitten muutama näitä muita kuvia:

801684.jpg

801669.jpg

801689.jpg

801691.jpg

Niin ja olisihan meillä sellainen pikku salaisuuskin... Alexander on siitä enemmän innoissaan, koska se ei minuun edes varsinaisesti liity vaikka kyllä se minuunkin vaikuttaa. No, me ei saada sanoa mitään ennen kuin... Tai no ei mitään. :) Pidetään teitä jännityksessä.

Sitten on vielä toinenkin juttu. Sitäkään ei viitsitä paljastaa ennenkuin se varmistuu. Se onkin paljon hienompi juttu, joskaan ei yhtä iso. No, nämä on näitä kesän salaisuuksia, mamma käskee pysyä vielä hiljaa. Kaikki selviää aikanaan.