Näin alkuvuodesta täytyy tehdä suunnitelmia vuoden varalle, ja kun muuten menee hyvin eikä ole paljoa kiireitä, ehtii niitä suunnitelmia miettiä oikein ajan kanssa.

Tärkein suunnittelun kohde on tietysti tulevat näyttelyt. Mihin mennään, millä kyydillä ja ketkä kissoista lähtevät mukaan. Heti näin alkuvuodesta voi luetella näyttelyt, joihin ehdottomasti mennään, mutta niiden väliset, ei niin välttämättömät ja pidemmälle suuntautuvat näytelyt täytyy harkita ajan kanssa ja huolella.

No, jos pistää kunnon luettelon tulemaan niin keväällä ja kesällä käymme ainakin Jyväskylän kotinäytelyssä helmikuussa molempina päivinä, Tampereella toukokuussa ainakin toisena päivänä, Jämsässä kesäkuussa molempina päivinä ja Siilinjärvellä kesällä toivon mukaan molempina päivinä. Näihin siis ainakin Eetu lähtee, seuraavan kerran koko kissakolmikko on koossa Jyväskylässä 17.2. sunnuntaina. Voi, onpa siihenkin näyttelyyn vielä niin pitkä aika... ;)

Elelemme nyt tässä talven rauhallista elämää, Eetun talviturkki paksunee ja valon määrä kasvaa. Tammikuun lopusta lähes helmikuun puoleen on mukavaa aikaa, suurperhe kerääntyy kokoon sillä Alexander ja Madeleine ovat minulla hoidossa kokonaiset kaksi viikkoa oman mammansa lomamatkan takia. Tälle hoitotädille kyllä sopii, kuka nyt ei tällaista lellisi vaikka aina:

Aleki kellii

Eetu viettelee talvea rauhallisissa merkeissä, tietyst välillä pitää kurittaa leluhiiriä ja muita leluja:

Eetu

Leikki