Meillä kokeiltiin tänään uutta ruokaa. Ostan marketista kissanruokaa hyvin harvoin, ja silloin kun ostan, nappaan vaan äkkiä pari Sheba Luxuries-purkkia tai muutaman Latz-pussin. Tänään mukaan tarttui kuitenkin Mjaun Kananpojan sydäntä -paketti. Mjauta ollaan kokeiltu joskus muutama vuosi sitten, ja silloin se ei Eetulle maistunut. Pakkaus on tosi kätevä käyttää, tosin kooltaan (370 g) se on yhden kissan kanssa vähän hankala, toimisi kahdella kissalla kyllä ihan hyvin. Eetu syö tätä nyt monta päivää.

Ei ollut kyllä Mjaulla paljon hintaakaan, 99 senttiä muistaakseeni (Prismassa). Tuoteselosteessa kerrotaan ruoan sisältävän lihaa ja lihan sivutuotteita, sekä mineraaleja. Positiivista on, ettei mukana ole viljaa tai kasviksia. Pateetyyppistä mössöä sieltä paketista löytyi, mikä tarkoittaa sitä ettei ainakaan meidän nirsopepuille Alekille ja Mattelle maistuisi. Eetu oli kuitenkin nälkäinen (kuten aina), ja näytti mjaistuvan.

Kissa-lehteä myöhemmin selatessani tajusin olevani mainoksen uhri, kun mietin mistä näin yhtäkkiä sain päähäni ostaa Mjau-ruokaa. Lehdessä oleva mainos oli selvästi siirtynyt alitajuntaani ja vaikutti ostopäätökseen sieltä. Hmh, saa nähdä ostetaanko tätä vielä uudestaankin ;)

IMG_6420m-large.jpg