Huhhei. Meille tuli kuin tulikin nyt sitten toinen ell reissu viikon sisään. Tällä kertaa vain potilas vaihtui...

Aiemminkin jo taisin mainita, että Madeleinella on ollut maha löysällä. Nyt on ripuloinut jo useamman päivän eikä Attapekt ole auttanut, joten eilen varattiin sitten aika samalle klinkilalle missä Alexanderkin leikattiin. Tyttö on syönyt paljon, juonut hyvin, ollut erittäin aktiivinen eli yleiskunnossa ei mitään vikaa ole. Prinsessalta otettiin verikoe ja kakkanäyte sekä mitattiin lämpö (oli normaali). Äänet oli normaalit eikä aristanut vatsaa.

Verikokeessa havaittiin että tulehdusarvot oli korkealla ja kakkanäytteessä oli tavallista enemmän jotain bakteeria, eli se luultavasti aiheuttaa ripulin. Madde sai nyt 7 päivän antibioottikuurin, se voi kuulemma aiheuttaa oksenteluakin eli jos ei lääke pysy sisällä niin vaihdetaan. Toivotaan kovasti, että lähtisi tällä pois eikä tarvitsisi alkaa lisätutkimuksiin kuten kakan tarkempaan seulomiseen.

Tämä homma tarkoittaa tietysti sitä, ettei Madeleine pääse osallistumaan Tampereen näyttelyyn lauantaina. Harmi juttu, kun toinen olisi ollut vielä niin pikkuinen ja koko pentue olisi ollut esillä. Mutta minkäs teet, näitähän sattuu. Kieltämättä vähän pistää mietityttämään, että mitenkäs meillä on yhtäkkiä kaksi sairastelevaa antibiootilla olevaa rotukissaa ja ehta kotikissa senkun vaan porskuttaa... Paitsi pitäisi kai koputtaa puuta, ettei Eetullekin nyt tule jotain. Pidä sen varmuuden vuoksi erossa Maddesta, vaikka luultavasti se olisi nyt jo tarttunut jos on tarttuakseen. Pitäkäähän peukkuja, meillä kädet on kyynärpäitä myöten ristissä että Eetu pysyy terveenä ja edes sen kanssa pääsee Tampereelle näyttelemään!

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket