Sellaista tuolla ulkona on, hyytävän kylmää. Mamma sanoo, että siellä jäätyy heti kun erehtyykin menemään sinne, joten en ole sitten mennyt. No ainakin on vihdoinkin se talvi, jota ihmisetkin niin kovasti maukuivat. Mitenköhän kissat siellä Pohjois-Suomessa pärjää, tuleekoha siellä kylmä sisällekkin kun on varmaan -30 astetta?

Katselin kuvia toissakesältä ja tuli sitä vähän ikävä. Vihreä ruoho, lämmin ilma, valo, kukat, linnut, hyttyset ja muut surisijat,... Kesä on kissojen vuodenaika, vaikkeivat kaikki ihmiset siitä pidäkkään. Kesä on tyhmä vain silloin jos joutuu olemaan sisällä ja läkähtyy kuumuuteen. Kesällä pitäisi joka kissan päästä ulkoilemaan!

Minä päätinkin nyt olevani kesäkissa, en sanan yleisimmäsä merkityksessä vaan muuten vaan. Talvi on ihan kiva kun ei ole näin paljon pakkasta ja näin piemää, viikonloppuna esimerkiksi oli ihanaa kun paistoi aurinko lumeen. Mutta se on myös hyvä, että Suomessa on vuodenajat. Johan sitä kyllästyisi jos olisi jatkuvasti kesä, talvi, kevät tai syksy.

Mutta katsokaa nyt miten ihana kesä on, se on pian taas:

357913.jpg

357916.jpg

357915.jpg