Olen tässä viikolla päivitellyt blogiin pieniä juttuja. Alkoi ottaa päähän kilometrin pituinen laatikkorivi oikealla, joten nykyään kaikki linkit löytyvän "Käy myös täällä!" -laatikosta kahteen osaan jaoteltuna. Keskustelua & Kissasivuja -osiossa on bannereita kissasivuille ja -foorumeille, linkit kissakavereiden blogeihin taas ovat Kissaystävien blogeja -osiossa. Sinne olen yrittänyt laittaa mahdollisimman moneen blogiin linkin bannerin avulla, jos jollain listalla olevalla on banneri, mutta silti olen linkittänyt blogin tekstin avulla, ilmoitathan kommentissa! :)

Nyt myös muuten meidän blogin voi linkittää napilla. Amatöörin taidoilla nappi on melko suuri eikä kovin taiteellisesti tehty, mutta onpahan olemassa kuitenkin. En ole jaksanut tehdä html-koodia, joten juttu menee niin, että ensin kopioit hiiren oikealla napin kuvan, liität sen omassa hallinassasi minne haluatkin, sitten mustaat kuvan ja laitat siihen linkin meidän blogiin.

361706.jpg

Jos olet blogilistan käyttäjä, muistathan tilata meidän blogin täältä! ;) Rekisteröidyn sinne(kin) viikolla, ja olen tilannut itselleni teidän muiden blogeja parhaani mukaan, kun olen niitä esille kaivanut. Jos joku nyt huomaa olevansa blogilistan käyttäjä eikä uusia tilauksia ole tullut pari päivää sitten, voi ilmoittaa kommentissa.

Blogiin on lisätty myös ns. selaajalaskuri ja Eetun Photobucket -slideshow. Uudessa Homelo & Eetu -laatikossa, josta löytyy nappi ja blogilista-mainos, on myös kaksi omaa osoitetta, linkki Eetun kotisivuille ja Photobucket-albumiin.

Muistuttaisin vielä Ystäväkirjasta, hopi hopi kirjoittamaan jos et ole vielä ehtinyt. ;)

Tässä oli nyt tällainen tylsä infopaketti, mutta nyt lähdetään viikonlopounviettoon. Hyvää viikonloppua kaikille!