Eilen tosiaan käytiin Lahdessa esittelynäyttelyssä. Menomatka saatiin kuunnella Eetun ja Laran "Mjau" "Mooooooou" -konserttia, mutta paluumatka meni jo aika hiljaisissa merkeissä. Ja muistettiin jopa kääntyä Jyväskylän kärrypolulle eikä ajeltu Mikkeliin ;)

Näyttelypäivä meni mukavasti rennoissa merkeissä. Eetun mielestä oli iiiihanaa olla pitkästä aikaa esittelynäyttelyssä, se kelli ja kieri lattioilla, nukkui edustasollaan ja kehräsi. Rotuesittelyissä istuttiin taas kuin tatti pöydällä ja jälkimmäisessä Eetu taisi nukahtaakin niin, että rotuesittelijä Pia Nyman joutui poikaa herättelemään, kun piti lähteä lavalta pois.

Meidät "nakitettiin" Eetun kanssa myös naksutinkoulutusesitykseen, jossa käytiin näyttämässä yleisölle muutama temppu sen jälkeen, kun abypoika Jehu esitteli omistajansa kanssa naksutinkoulutusta yleisesti. Eetu suostui jopa tekemäänkin meidän perustemput, eli high fiven, "päivää"-tempun, nousun ja pyörähdyksen.

Paluumatkalla ehätin jo sanomaan, että nythän me pidetään pieni tauko näyttelyistä. Mutta vilkaisu kalenteriin kertookin, että seuraava näyttely on jo kolmen viikon päästä Jämsässä. Oman yhdistyksen näyttelyyn mennään tietysti molemmiksi päiviksi. :)

Tässä muutama Katja Patrikaisen ottama kuva Lahdesta. Kiitos Katjalle ihanista kuvista!

High five, nousu ja joku Eetun oma säätö namipurkin kanssa ;)

l45-large.jpg

l47-large.jpg

l46-large.jpg

Hihnassa odottelemassa lavalle pääsyä

l38-large.jpg

Edustasolla lepäilemässä

l14-large.jpg