Joko nyt olisi kaikki valmista; näyttelykassit pakattu, eväät hankittu ja boxit eteisessä odottamassa. Kissat kuosissa, turkin puhtaina ja ainakin jotenkuten karvat ojossa. Vielä kun ihmisiä vähän ehostetaan niin eiköhän sitten olla lähtövalmiita. ;)

Ainakin pienempi tapaus on huomattavasti paremmassa turkissa kuin viimeksi, Eetusta nyt ei ehkä voi ihan samaa sanoa kun tuo paino on edelleen se ja sama, turkkia tosin on vähän jo alkanut kasvaa. Täytyy toivoa että islantilainen tuomari ymmärtää, että Eetu tykkää hyvästä ruoasta. ;)

Alexander odottaa lähtöä jo kärsimättömästi ja yrittää epätoivoisesti pästä boxiin. Onneksi myös Eetu on huomattavasti paremmalla päällä kuin kaksi viikkoa sitten - ehkä tästä reissusta tuleekin jotain muuta kuin kiukuttelua ja mäkätystä.

Tämä lasti lähtee siis kello 6.15 ajamaan kohti Tamperetta ja näyttelyä. Tervetuloa tutut ja tuntemattomat moikkailemaan, Eetun tunnistaa vaaleansinisistä loimusamettiverhoista ja tietotaulusta sekä valokuvasta näyttelyhäkin päällä. Ehkäpä tämä mammakin osaa silloin tällöin majailla häkin luona, mutta enemmän varmaan sitä jossain muualla haahuillaan. Alexanderillakin on tietotaulu ja kasvattajalta lainatut vaaleansiniset verhot, että sitäkin saa mennä katsomaan.

"Joko lähdetään?"

596103.jpg