Tässä ne nyt olisi - kaikki Porvoon arvostelut videoituna :) TICAssahan ei saa kirjallista arvostelua niinkuin FIFessä, joten onneksi videoin arvostelut, jotta niistä jää jokin muisto arkistoihin. Tuomareiden puhe ei videoilla kuulu taustahälinöiden takia kovinkaan hyvin. Videot oli kirkkaita ja selkeitä omalla koneellani, mutta YouTubessa ne muuttuivat ihan sumuisiksi ja todella huonolaatuisiksi. No, eiköhän niistä kuitenkin saa selville miten se Eetu siinä pöydällä örisee :D Toivottavasti pidätte!

Etenkin ensimmäisestä videosta kuulee hyvin miten kamerat räiskii, *räpsräpsräps* ;) Kehiä ei kierretty tässä järjestyksessä, mutta alla listattuna ne kuitenkin numeroittain. Videoiden pituus vaihtelee, mutta kaikki on melko lyhyitä, nimittäin arvostelut kestivät keskimäärin vain noin puoli minuuttia. Linkit YouTube videoihin:

Kehä 1 - Vickie Fisher

Kehä 2 - Genevieve Basquine

Kehä 3 - Thomas Andersen

Kehä 4 - Amanda Bright

Kehä 5 - Vlada Beninya

Kehä 6 - Irene van Belzen

Tässä vielä kuvalinkki arvosteluun neloskehässä, jossa Eetu voitti :)

Argh, vuodatus sekoilee taas pahemman kerran. Heittää ulos aina kun on juuri tallentamassa tekstiä, olen joutunut kirjoittamaan koko roskan jo kahdesti uudelleen. :P No, ehkä kolmas kerta toden sanoo.