Pikaiset näyttelykuulumiset, huomenna sitten kuvien kanssa lisää. Juuri kotituduttiin Tampereelta Eetun kanssa ja oli kyllä oikein mukava, tuttujen täyteinen päivä. Tuloksen osalta tuli todella positiivinen yllätys: Eetu oli LKU 2!! Arvatkaahan vaan, olenko pojasta hiukkasen ylpeä, ihan tässä loistaa kun hehkulamppu. :))

Lyhytkarvauroksia oli yhteensä neljä, valinta oli tiukka Eetun ja Romeon välillä. Romeo voitti, Eetu oli toinen, joku uusi uros (jonka nimeä en muista) oli kolmas ja Lasse neljäs. Tuomarin kommentteja Eetusta mm. "I love you so much", "Lovely boy", "Lovely condition", tuomarina siis italialainen Fabio Brambilla. Lässytti jotain Eetulle italiaksi, eikä tämä mamma tietysti sanakaan ymmärtänyt... Arvostelun laitan huomenna kokonaisuudessaan kun saan tihrustettua käsialasta selvän.

Ruokaa lähti mukaan kaksi muovikassillista, toinen Eetulle ja toinen Alexille ja Maddelle. Kiitos kaikille tutuille hauskasta seurasta ja olipa kiva nähdä esim. Ainaa pitkästä aikaa! Huomenna sitten ehkä lisää raporttia, kuvia en kyllä itse kovin paljoa ottanut. Siltalan Heikki nappasi Eetusta muutaman, saa nähdä onnistuivatko.