Muistatteko tasan vuosi sitten, kun mamma hössötti siitä Pariisiin lähdöstä, vei minut tädin luokse hoitoon ja sitä rataa? No nyt se toistuu taas, kauhea perhetragedia kun poika hylätään ja lähdetään humputtelemaan utomlands... Tämä on nyt varmaan viimeinen kerta kun itse pääsen kirjoittelemaan, ennenkuin minut lauantaina taas röyhkeästi ängetään boksiin ja raahataan Helsinkiin.

Täti, Madde ja etenkin Alex ovat varmaan innoissaan kun saavat minut sinne viikoksi. Täti on mairitellut silakoilla, ja Alex kertonut kuinka siellä on hyvä kastraatin elellä. Madde on huono syömään, ja kupin pohjilta löytyy usein yllin kyllin rasvaisia penturaksuja. Maddella oli muuten taas poikaystävänkaipaamispäivät viikonloppuna. Taitaa olla nyt niin, ettei Madde pääsekään kansainväliseksi herkkusieneksi vaan joutuu lääkärisedän pöydälle hyvinkin pian. Jokohan sitten alkaisi neidille ruoka maistumaan.

Kyllä minun kissanmieltäni kuitenkin sapettaa, kun mamma tällä tavalla hylkää. Niin ja jos sitä ei joku vielä tiennyt, ei se tällä kertaa lähdekään Pariisiin vaan Sisiliaan, sinne saapasmaan eteläkärjen saareen. Aurinkoa ja lämpöä se sieltä kuulemma haluaa, pah, minulle riittää vallan mainiosti patterin lämpö ja keinovalo. Se on taas näitä ihmisten hömpötyksiä.

Kuka voisi hylätä tällaisen komistuksen? Kysynpähän vaan, terveisin HurinaPörri.

IMG_6480m-large.jpg