Surokin perinteinen kesänäyttely Kaapelilla on taas edessä. Muistanpa vielä elävästi viime kesän ja tunnelmat silloin, kun oltiin jo perjantai-iltana lähdössä mukanamme Eetu ja oih, niin pieni ja nuori Alex. Nyt lähdemme reissuun taasen Alexin kasvattajan kanssa, ja ollaan Eetun kanssa koko viikonloppu menossa mukana. Madeleine-prinsessa esiintyy sunnuntaina, ja toiveena olisi leipoa silloin talon ensimmäinen herkkusieni = Maddesta Champion!

Eetulle tarjoilin äsken kanaa - mahdollisimman hyvin sulavaa jotta vältyttäisiin vahingoilta - ja seuraava ateria tuleekin vasta sitten näyttelyssä. Herätys on melkein yhtä karmaiseva kuin Turun reissulla, mutta onneksi tunnin myöhemmin: 4.30. Lähtö on meiltä viideltä, eli näyttelypaikalla ollaan toivottavasti siinä kahdeksan hujakoilla. Eetun arvostelee huomenna tanskalainen Annika Billing.

Laukku on suunnilleen pakattu (vaikka takaraivossa onkin ikävä tunne, että jotain jäi ihan varmasti) ja Eetu on pesty - joten ei kun menoksi. Tapaamisiin tutuille ja viihtyisää viikonlopppua muille! Pieni väliraportti laitetaan varmaan huomenna ja kunnollisia sitten sunnuntai-iltana tai maanantaina (viimeinen lomaviikko alkaa, ÄÄK!)

Alex-peppupesu-pullamasulle pusuja, täti odottaa näyttelyäkin enemmän sitä, että nään oman pienen mettispottuni! GÄÄ!

IMG_5169m-large.jpg