No niin, nyt on melkein kaikki valmista näyttelyä varten, peppu tosin pitää vielä puhdistaa, samoin hampaat. Mutta laukku on nyt pakattu ja mut on pesty, turkki on laskeutumista ja harjausta varten valmis. Alexanderkin on ihan kuosissa. Mulla on paljon isompi näyttelykassi, Alexilla vaan sellanen pieni. :D Se johtuu siitä että Alexanderin hiekkis on boxissa matkan ajan, ja mulla on muutenkin enemmän tykötarpeita varmuuden vuoksi.

Illalla saadaan annokset lihaa ja aamulla on aikainen herätys, kuudelta meidät lastataan autoon ja siitä se matka sitten lähtee. Sopiikin tuon rääpäleen olla matkalla hiljaa, minä ainakin aion nukkua vielä siihen aikaan aamusta. Matkakumppanina meillä on jotain kasvattajia ja mikä parasta, kaunis burmaneito. Kurrkurr, hurmaan sen...

Kiitoksia kaikille tsempityksistä ja onnentoivotuksista. Luvataan pitää se punaisten lippu korkealla, onhan tuossa tuo pieni punainen lipunkantajakin joka myös yrittää hurmata tuomarin. Ja minä pidän sitä kotikissojen kunniaa korkealla. Nyt jatketaan näitä kauneusunia, täytyyhän sitä olla huomenna Kuopiossa komeimmillaan. Mammankin kanssa otettiin jo nokkaunet, että se jaksaisi huomenna herätä aikaisin ja sitä rataa. Hyvää viikonlopun jatkoa kaikille!

565937.jpg

Lisäys klo 20.55, tällä tavalla sitä nyt valmistaudutaan:

566753.jpg