Eetun vuoden viimeinen näyttelypäivä on nyt takanapäin ja huomenna se saa jäädä kotiin lepäilemään. Meillä meni tavalliseen tapaan, lyhykarvauroksia oli viisi ja Eetu sijoittui neljänneksi. Tuomarin arvostelutavasta en oikein pitänyt, oli aika kovakourainen ja Eetu arvostelun lopussa suorastaan painautui minua vasten kuin pyytäen "Älä anna tuon ilkeän tuomarisedän enää kiusata!" Lähes kaikki kotikissat oli kyllä selvästi varuillaan ja osa jopa vähän ärisi tuomarin käsittelyssä.

Sukulaiskissoilla meni hienosti: Pitkän taipaleen jälkeen Alexin Hippu-sisko valmistui Championiksi! Alexin siskopuoli eli Taika-pentueen Sofia (Loitsunhaltija) oli EX1 ja VP, onnea Sofialle! :) Toisen puolen sukulainen, ihana ja söpö pikku Mila (FIN*Norleon Eydis, NFO d 09 24, Alexin velipuolen Kassun tytär) oli ensimmäisessä näyttelyssään EX1 ja TP! Kakkosten pentupaneeli olikin jännittävä, kun vertailtavana oli kolme suloista mettis-prinsessaa. Milakin sai yhden äänen. Köh, se muuten asuisi nyt meillä jos ei olisi ollut väärää sukupuolta, köh

Päätin lähteä kipeistä jaloista, väsymyksestä ja tekemättömistä koulujutuista huolimatta myös huomenna näyttelyyn. Pitkän pohdinnan jälkeen lupauduin myös assariksi, vaikka kakkosen tuomareille ei paikkoja enää ollutkaan jäljellä. Odotan kyllä innolla, jännittävää ja hauskaa kokeilla assarinkin hommaa!