Nyt se sitten tuli, kun niin kovasti toivoin: Lumi! Se tuli oikeastaan toissayönä, mutta uskalsin vasta nyt tulla hehkuttamaan, koska lumella on aina sellainen tapa, että se sulaa pois. Viime yönä tuli kuitenkin lisää lunta, ja nyt ulkona on hirveän hienon näköistä, vielä kun aurinkokin paistaa! Eilen vielä mysrkysi, mutta tänään varmaan käydään mamman kanssa ulkoilemassa, puhtaassa lumessa ei tassutkaan likaannu.

Toivon, että aurinko ei paista liikaa, koska sitten lumi sulaa. Ei ole enää yhtään pimeää tai syksyistä, vain talvista. Lumi tarkoittaa sitä, että voi pian alkaa tekemään joululahjalistaa, vaikka mamma sanoo, että mulle on jo kaapissa piilossa muutama joululahja, mutta kaappi on kiinni, etten pääse sinne. :(

En ehdi enempää kirjoitella, koska täytyy mennä kerjäämään mamilta, että pääsen ulos. Muutkin vain reippaasti ulkoilemaan (valjaissa tietysti), pikku pakkanen ja raikas ilma tekee myös kollien turkit komeiksi! ;)

Muutama viime talvena otettu kuva minusta, huomatkaa miehekkäät ilmeeni ja komea talviturkkini (noissa kuvissa olen perin valjaaton, koska talvisin pysyn tiukasti mamman jalan juuressa, jotta pääsen heti sisälle, kun haluan)

238205.jpg

306042.jpg

238207.jpg

238215.jpg

238212.jpg

Vielä sellaista mun piti ihmetellä, että tiedättekö mitä tapahtui viime yönä? Kello väännettiin väärään aikaan! Minua se ei haitannut, koska silloin sain nukkua tunnin pidempään, mutta ihmettelen silti tällaista outoa käytöstä. Jos ei olisi lunta, niin tulisi vain aikaisemmin pimeä ja vielä pimeämpi, mutta onneksi on tämä valkoinen vaippa joka valaisee kaiken.