Huhheijaa. Huomenna sitten taas, nimittäin näyttelyyn. Tällä kertaa me lähdetään Tampereelle Pirokin näyttelyyn Pirkkahalliin. Näyttely on avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10-17. Me ollaan myös Eetun kanssa paikalla molemmat päivät, rotuotukset Alexanderin ja Madeleinen voi bongata sunnuntaina.

Eetu pääsee pitkästä aikaa keskustelemaan Hanna-burmaneitosen kanssa, saa nähdä minkälaisen kuoron ne saa aikaiseksi ihmisten ratoksi... Aamulla on lähtö jo ennen kuutta, ja koko viikonloppu menee taas kukkuessa. Onneksi herra huu on jo pesty ja kimpsut ja kampsut on kasassa, ainakin suurin piirtein.

Väliraporttia laitellaan huomenna ja jos jaksetaan niin kuulumisia myös sunnuntaina. Menestystä en Eetulle odota, täällä on jo paljon enemmän kilpailua kuin mitä Heinolassa oli. Mutta kunhan vietetään iloinen viikonloppu ja ehkä, oi ehkä, juhlitaan Alexia sunnuntaina, niin se on jo riittävästi!

Eetu kertoo kärkkään mielipiteensä koko pesutouhusta.

hh2-large.jpg

hh1-large.jpg

Edit 22.00

Jaaha, luin vasta nyt vanhoja kommentteja ja näytti olevan muutamaan kysymykseen vastaamatta. Saara, jos nyt lueskelet tätä blogia niin vastailin parin viikon takaisin kysymyksiisi täällä (kommenteissa) :)

Se piti vielä sanomani (kiitos vaan midenta muistutuksesta), että Eetu yritti tänään tehokkaasti tuhota kamerani. Kylvyssä ollessaan kun nuo ylläolevatkin kuvat otettiin, riuhtaisi Eetu yhtäkkiä kameran linssin edessä olevan muovirinkulan irti - ja whoom, se oli pian siellä ammeessa uimassa. :P Onneksi itse linssille ei tapahtunut mitään ja tuon rinkulankin sai helposti napsautettua paikalleen.

No mutta näihin tunnelmiin, paras mennä nukkumaan vaan kun Venäjältäkin tuli turpaan... :D