Unto Mononen haastoi Eetun vastaamaan tällaiseen kyselyyn, katson kuitenkin, että olen meistä parempi osapuoli vastaamaan näihin kysymyksiin. :D

1. Miten monta blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?

Jos katsoin oikein, tämä on kirjoitus numero 300, blogia olen pitänyt syyskuusta 2006.

2. Miksi aloit kirjoittaa omaa blogia nettiin?

Inspiraation taisin saada lueskelemalla muiden blogeja, joita löydin erään keskustelupalstan avulla. Perditan jengin blogia olen lukenut sen alkumetreiltä asti ja se taisi antaa sen viimeisen potkun perustaa oma blogi.

Ajattelin itseasiassa ensin vain kokeilla blogihommaa, miltä se tuntuisi ja ajattelin blogia perustaessani, että varmasti koko idea kuihtuu pian kokoon. Mutta tässä sitä yhä vain kirjoitellaan, mikä on pitkälti melko suuren kävijämäärän ja homman hauskuuden ansiota.

3. Millä nettisivuilla käyt, kun olet netissä?

Pääasiassa käyn erilaisilla kissasivuilla, eniten ehkä keskustelupalstoilla. Kahdella kissafoorumilla toimin moderaattorina (Kissamaailma ja Aktiivitassut), joten niissä käyn eniten, mutta melkein päivittäin luen myös InCat Forumia ja Lemmikkipalstojen Kissanpäiviä. InCatin sivuilla tulee mm. ranking-kirjauksen takia muutenkin käytyä hyvin usein. Näiden lisäksi käyn monissa kissablogeissa, joidenkin tuttujen (mettis)kasvattajien sivuilla ja Norjalainen Metsäkissa ry:n pentulista täytyy myös tarkastaa päivittäin. ;) Kissaliiton ja rotukissayhdistysten sivuilla käyn näyttelyjuttuja koskien.

4. Onko sinulla omaa kotisivua netissä? (Blogia ei lasketa.)

Ihan itselleni en ole kotisivuja tehnyt, mutta Eetulle pidän tämän blogin lisäksi myös kotisivuja.

5. Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi? Mitä kieliä?

Englanti menee ihan kohtalaisesti, ruotsi jotenkuten ja ranskaa luen seitsämättä vuotta eli siitäkin on kutakuinkin alkeet hallussa. ;)

6. Mitkä ohjelmat seuraat tv:stä?

Vähän vaihtelevasti, mutta ainakin Täydelliset naiset, Greyn anatomia ja Selvitytyjät tulee katsottua tällä hetkellä + formulat. ;) Välillä katselen sitten muitankin tosi-TV -ohjelmia ja joitakin sarjoja.

7. Hissi vai portaat?

Vähän riippuu esim. kuinka ylös pitäisi kiivetä, mutta portaat aika monesti.

8. Onnen- ja epäonnen numerosi ovat?

En oikein usko tällaisiin juttuihin enkä ole onnennumeroita koskaan miettinyt.

9. Haasta vielä tähän pienimuotoiseen kyselyhaasteeseen 3 bloggaajaa.

Haluaisin haastaa Elinan, Soikun ja Virven vastaamaan tähän kyselyyn :)

P.S. Muistaako kukaan, mitä erikoista huomisessa päivässä on? ;) Siitä enemmän sitten huomenna...