Meidän blogilla on tänään juhlapäivä. Blogin kirjoitus alkoi tasan vuosi sitten, 19.9.2006, ei voi muuta sanoa kuin että vuosi on mennyt nopeasti. Uusia tuttavuuksia on tullut paljon ja moni on varmasti myös oppinut tuntemaan meidät, tai siis Eetun. Blogi on seuranut Eetun päivittäisiä puuhia, tavallista kissanelämää ja kommelluksia sekä näyttelyuran etenemistä. Kun ajattelee Eetua, tuota tavallista laiskanpulskeaa kotikissaa jonka elämässä ei ihmeempiä tapahdu, on vähän vaikea löytää syytä miksi blogi kiinnostaa melko monia. Mutta ehkä Eetussa vaan on sitä jotain tai mitälie, ken tietää. ;)

Haluaisin vuosipäivän johdosta kysyä lukijoilta: Onko vuoden varrella mieleenne jäänyt joku erityinen juttu tai kirjoitus/kuva, erityisen hauska tai mielenkiintoinen? Olisi kiva tietää minkälaiset jutut on painuneet mieleenne, jos ette löydä arkistosta niin kuvailkaa vähän niin yritän etsiä.

Eetu ja Madeleine ulkotarhailemassa tänään. Madeleinen mielestä "narria" voi vähän tökkiä.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Huomenna on tiedossa mielenkiintoinen päivä. Otan Alexanderin mukaan eläinklinikalle (jossa olen siis työharjoittelussa) ja jossain vaiheessa päivää ell sitten katsoo sen kurkkuun kun ehtii. Alexander on syönyt nyt kaksi Synolux-kuuria antibioottia mutta taas on tullut kurkkukipuoireet. Nyt sitten tällainen kontrollikäynti ja jotain toista lääkettä saadaan. Alek viettää päivän leikkauspotilaille tarkoitetussa häkissä, joka on siis vielä näyttelyhäkkiä tilavampi, ei pitäisi tulla ongelmia sen kanssa kun otan hiekkiksen mukaan. Luultavasti Alex joudutaan rauhoittamaan toimenpiteen ajaksi, mutta minkäs sille voi, täytyyhän poitsu saada kuntoon. Pitäkäähän peukkuja että kaikki menee hyvin ja päästäisiin vihdoin tästä vaivasta eroon.