Taas ollaan menty yksi viikko eteenpäin, eikä tässä mitään ihmeempiä ole tapahtunut. Eetu on vietellyt ehkä vähän tylsiäkin talvipäiviä, nyt on ollut pari päivää niin kylmäkin, ettei se ole kauheasti tarhassa viihtynyt. Päivät kuluu siis lähinnä nukkuessa ja iltapäivisin sitten pidetään mammalle seuraa. :) Kauhean seurallinen Eetu kyllä nykyään on, ei päästä minua välillä edes vessaan yksin, joka paikkaan on tultava perässä.

Eilen käväisin Tampereella kasvattajakurssilla. Kyseessä oli siis jatkokurssi, peruskurssin kävin vuosi sitten Jyväskylässä. Tämä keskittyi lähinnä genetiikkaan ja rotuihin, ja oli kyllä todella mielenkiintoinen. Materiaali oli aika kattava ja nyt ymmärränkin sitten aika perinpohjaisesti kaikkien värien periytymisen. Reissulla oli mukana yhteensä seitsemän keskisläistä, hauskaa oli, kiitos kaikille seurasta! :D

Jyväskylän näyttelyyn on enää pari viikkoa. On vähän epäselvää, mitä siellä teen, mutta jotain hommia kuitenkin. Toisena päivänä varmaan assaroin. Eetu on mukana koko viikonlopun, ja sunnuntaina ainakin jonkinlainen pysti napataan, nimittäin Eetu on toista vuotta peräkkäin Kes-kisin Vuoden Kotikissa! :)

Tässäpä yksi viikolla otettu kuva Pörrikästä: