Tänään oli joululoman ensimmäinen päivä, eli joulunvalmistelupäivä. Olen paketoinut lahjoja hullun lailla, myös kaikki Eetun lahjat ovat nyt siististi tai vähemmän siististi paketissa. Nyt illalla olisi tarkoitus neuloa Eetun villapaita vihdoin lopppuun, jos saisi senkin pakettiin ja aattoa odottamaan.

Aamulla kävin Faunattaressa ostamassa mussukalle 10 l säkin Ökoa sekä herkkuruokaa Almo Naturea 6 purkkia, joulua juhlistamaan. Ostin muutaman purkin myös ennestään tuntematonta märkäruokaa, saa nähdä mitä herra siitä tuumii. Eetun näyttelyverhot ovat pesukoneessa pyörimässä, tosin uudet verhot on tarkoitus ostaa ennen helmikuuta.

Olenhan mä toki jotain Eetuun liittymätöntäkin tehnyt, siivoillut ja leiponut joulutorttuja. Mitäs itse prinssi sitten on tehnyt, kun ei edes omaan blogiinsa ehtinyt kirjoittelemaan? No hän valmistautuu rankkaan Jouluun vetelemällä sikeitä sohvalla käyden välillä tarkistamassa mikä tilanne on ruokakupilla.

Eetu on saamassa 7 pakettia (jotka itse tiedän, sukulaisiltakin saattaa saada jotain) jos vielä keskeneräinen villapaitakin laksetaan, tässä kuusi niistä:

310452.jpg

Eetu osaa ottaa rennosti vaikka muut stressaavat Joulusta:

310454.jpg