Otsikko on kyllä tällä kertaa perin harhaanjohtava. Meillä on kissanelämä tällä viikolla kovin rankkaa, kun pitää valvoa tuota mamman koeviikkoa. Sehän tässä on mukavaa, että se on aamupäivät kotona ja käy vain iltapäivällä pikaisesti sutaisemassa ne kokeet. Huono puoli on se, että ei se kuitenkaan hirveästi hengaile tai pidä meikäpojalle seuraa, kun sen pitäisi lukeakin.

Mamman on turha valitella ja harmitella miten minun elämä on niin helppoa. Itsepähän se syntyi ihmisolennoksi, jolle pitää noita asioita oikein takoa päähän, toisin kuin meidän kissoilla kaikki hoituu noin niinkuin naturelle. Se välillä mumisee jotain jostain Italiasta ja huokailee miten huono sää täällä on. Niin ja että minut pistetään taas E-tädin ja rotuotusriiviöiden keskelle, kyllä se Maddekin varmaan pyörtyy minut nähdessään. Madde on hieman yksinkertainen tapaus, ja olettaa että kun minua ei näy niin minut on mestattu kuten narrit kuulemma kuuluu. Madden ei pitäisi keskittyä tuollaisten typerien asioiden ajatteluun, vaan enemmänkin mm. siihen massan ja turkin kasvattamiseen.

Massoista puheenollen taidanpa jättää taas höpöttelyt sikseen ja mennä vahtimaan mamman maolia. Se tuntuu olevan meillä näinä päivinä vähän niinkuin uusi raamattu. Valmistautukaamme huomiseen aamupäivän lukemisen valvontaan:

IMG_6272m-large.jpg

IMG_6280m-large.jpg