Blogi hiljenee viikon ajaksi, palaamme linjoille sunnuntaina 21.10!

Vein Eetun muutama tunti sitten siskoni luo hoitoon, kaverit Alexander ja Madeleine ottivat vieraan hyvin vastaan. Jo nyt on kovin ikävä omaa hyrinä-purinaa, mutta tiedän että kultapienellä on kaikki hyvin siellä eikä syytä huolehtia. Sai mukaansa herkkuruokia ja kaikki muut tarpeelliset, tietysti ylihuolehtivainen mamma pisti pojan matkaan myös eläinlääkärin numeron ja muita tarkkoja ohjeita hoidosta. :)) Eetu rakas, jos olet siinä lähellä kun täti lukee tätä niin käsken sen sanoa sinulle että äiti rakastaa! <3

Itse lähden aamulla jo varhain kohti Pariisia, jossa viivyn ensi lauantaihin asti. Tietysti Eetu saa jotain kissamaisia tuliaisia (älkää innostuko, kyllä te saatte myös Aleki ja Maan Matonen) ja tietysti myös postikortin. Ei muuta kuin syyslomaa viettämään, hauskaa viikkoa kaikille! Blogi hiljenee loman ajaksi mutta palailemme kyllä linjoille heti kun kykenemme. :)

Oivoi, pienen kissan matkatavarat, toivottavasti kaikki tarpeellinen tuli pakattua...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Eetu kotiutui loma-asuntoonsa hyvin, tai ainakin jo puskettiin innokkaasti ja äksyiltyiin kavereille - sekä tietysti syötiin:

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Au revoir!