Vietellään täällä mamman kanssa ihan rauhallista sunnuntaipäivää. Nukuttiin oikein myöhään, mikäs siinä on nukkuessa kun on oma tyyny, jossa mamman vieressä siinä voi hyristellä ja venytellä ihan rauhassa. Tänään oltaisiin voitu lähteä katsomaan sukulaisia Mikkeliin, mutta mamma päätti, ettei nyt kiusaa minua automatkoilla vaan löhöillään tämä päivä kotona.

Tässäpä tämä minun klassinen Ihana puskea tätä -reaktio, no olihan se ihana tulla kotiin!

IMG_4752m-large.jpg

Tässä sitten löhöiltiin vähän kuistin matolla:

IMG_4761m-large.jpg

Ja tässä sitten varsinainen päivän uutinen, viikon takaa minun kuva lehdestä! Eli viime lauantaina (5.7.) oli sanomalehti Keskisuomalaisessa oikein suuri kuva minusta, hehehe. No, se juttu nyt liittyi mammaan ja mammakin oli ahdettu siihen kuvaan (tästä me sensuroitiin se), mutta ei tarvitse varmaan kysyä, että kuka siinä oli se varsinainen stara, vaikka juttu nyt ei liittynyt kuin etäisesti kissoihin...

IMG_4764m-large.jpg

Eilen mamma vallan villiintyi noiden näyttelysuunnitelmien kanssa, selasi kalenteria ja mietti niin että savu nousi korvista. No, niistä sitten vähän myöhemmin, mutta mamma saa nyt kuitenkin järjestettyä niin, että päästään mukaan myös SRK:n Voittaja-näyttelyyn joulukuussa. Tosin kaikki suunnitelmathan on aina kiinni siitä, saadaanko kyydit ynnä muut järjestymään. Phah, saisi nyt edes sen Seinäjoen maksun aikaiseksi!