Paljon onnea rimppakinttu sähikäinen: FIN*CheNiCoon's Silver Angel, hopeunelmamme Madeleine täytää tänään 22.5. yhden vuoden! Onnea myös Silver-pentueen muille lapsille: Bullet, Swan, Pearl ja Triton, sekä äidille Nicille ja isälle Chevylle! Kiitos tästä suloisesta "hopeapanoksesta"!

Tässä muutamia kuvia ja tarinaa Madden pienen elämän varrelta. Muistan vielä sen päivän vuosi sitten, kun siskoni sai sähköpostilla "tulokset" Nicin synnytyksestä. Madeleine oli tilaustyö, ei yllättysrakkauslapsi, niinkuin Alexander. Hopeatabby coonityttö oli tilauksessa ja sellainen myös tuli.

Kesäkuun 9. päivä suuntasimme aamulla Seinäjoelle, katsomaan vanhempia cooni-pentuja. Sieltä iltapäivällä palatessamme saimme kuitenkin inspiraation pysähtyä Tampereella ja käydä katsomassa vasta päälle pariviikkoisia hopeavauvoja. Sitä päätöstä ei ole tarvinnut katua. Tästä se lähti:

maddesyn2-large.jpg

maddesyn3-large.jpg

Madeleinen luonne olisi ollut arvattavissa jo tuosta pariviikkoisesta riiviöstä. Se kiljui ja huusi, oli tavattoman itsepäinen. Yhteydenpito kasvattajaan sälyi tiiviinä, ja Madden täytettyä kuusi viikkoa, oli aika tavata tyttö uudelleen ja tehdä lopullinen päätös.

Mikä varasti sydämemme?

maddesyn4-large.jpg

maddesyn5-large.jpg

maddesyn7-large.jpg

Madeleine tuli meille näyttelylemmikiksi, ja täytyihän se venyvyyskelposuus testata jo silloin pariviikkoisena. (Hyvin venyi)

maddesyn8-large.jpg

Madde kasvoi ja kehittyi. Syyskuussa koitti se päivä, jolloin piti muuttaa uuteen kotiin. Lähdimme aamulla junalla kohti Tamperetta ja jätimme hyväuskoiset pojat Eetun & Alexin kotiin odottamaan. Mikä prinsessa sieltä tulikaan. Aluksi jännitti vähäsen.

maddesyn9-large.jpg

Mutta kolmen kissan yhteiselo alkoi pian sujua mutkattomasti. Ei punainen poikaduokaan voinut vastustaa hopeista hurmausvoimaa.

maddesyn10-large.jpg

Mutta mihin nyt on tultu? Madde on kasvanut noista pentuajoista huimasti: Pituutta, julmaa cooni-ilmettä, korvatupsuja ja etenkin häntää riittää. Painoa on nyt jo neljä kiloa. Minun mielestäni Madeleine on maailman kaunein kissatyttö, riiviö mutta silti pohjimmiltaan hyvin herkkä.

Tällainen ollaan nyt, yhden vuoden ikäisenä

Kuvat: Kati Marjala

maddekati1-large.jpg

maddekati4-large.jpg

Kuva: Heikki Siltala

maddeheikki-large.jpg

Madde on parhaimmillaan kotioloissa kaunistelemassa. Tässä muutama ihan juuri otettu, tuore syntärikuva. Suukkoja rakas pikkutyttö, olet tädille niiiiiin rakas! Ja huomaatko: nyt sinulla on Pörrin arvonimi ihan julkisestikin. Terveisiä myös äkäiseltä vanhalta, lihavalta painikaveriltasi. Nähdään pian!

msyn2m-large.jpg

msynm-large.jpg