...kuuluu hyvää. :) Ei siis mitään ihmeempiä kotirintamalla sen puoleen kuin muuallakaan, mamma kävi nimittäin linnassa savossa tai siis Savonlinnassa ja viipyi siellä pari päivää (ei hätää, olin turvassa kotona tuon kakaran kanssa tädin hoidossa).

Sain muuten paljon tuliaisia sieltä linnasta. Melkein 10 Feline Portan pussia sekä muita ruokia ja uuden ruokailualustan, ja tänään mamma täydensi lihavarastojakin. Näyttely on edessä ja sieltä lähtee aina iso kassi ruokaa mukaan.

Vastailen tässä nyt vielä kommenteihinkin, kun niitä on taas niin kivasti tullut. :)

P&P&N: Ei se mitään hormonihiiriä syö, on vaan vähän iso ikäisekseen. ;) Eikä se edes oikeasti ole iso, mamma aina sanoo että ihan ruikku puikku puikelo ja sitä kantaa yhdellä sormella tuollaista... Niin kai kun mamma on tottunut vähän isompaan jolta löytyy myös lihaksia!
Nemo: Antaa Sirre-pojan kasvaa jos on kasvaakseen! :D Ja mamilta taas kysytään tuota kysymystä jo varmaan sadannetta kertaa. ;) Mutta tottahan se nyt omaa vaavaansa jaksaa kantaa! Sanoo aina että ei mussa nykyään ole kantamista eikä mitään, kun ennen olin jopa vähän yli 7 kg. Kun siihen painoon tottuu niiin helppoa se kuulemma on, Alex on mun mammalle vielä ihan helppo nakki kantaa vaikka jotkut on jopa siitä sanonut että on varmaan painava pitää venytyksessä ja silleen. Mami käskee sanoa että on kiva nähdä teidän emäntää pitkästä aikaa ja ainakin on joku mua tsemppaamassa. :)

Tulikin nyt oikein perinpohjin selostettua nämä painoasiat... Näyttelyjutuista vielä että minulla on ensi viikonloppuna lauantina saksalainen ja sunnuntaina suomalainen tuomari, mihin mamma on kovin tyytyväinen. Ja sitten SUROKin jälkeen mut on maksettu jos Tampereelle 1.9. lauantaiksi, mamma varmaan lähettää ilmonkin sitten kun saadaan tulostin taas toimimaan. :)

761495.jpg

Alex on kai iso ikäisekseen, mutta näkisitte sen hännän! Alla oleva kuva ei tee sille todellakaan oikeutta, se on semmoinen orvanhäntä että on melkein kantajaansa isompi... Ihan tosi, me voidaan todistaa ensi viikonloppuna niille jotka ovat tulossa näyttelyyn! ;)

761510.jpg