Kissakuvahaasteen aiheena on tällä kertaa korvat. Mulla on hienot tupsulliset korvat ja komeat korvakarvat, tuomaritkin on sanonut korvista seuraavaa (suomennettuna): "Tupsulliset korvat", "Pienet, korkealle asettuneet" ja "Suuret ja hyvin asettuneet". Tuosta taas näkee, miten ne kaksi on eri mieltä (kommentit kirjoitettu peräkkäisinä päivinä!), toinen sanoo että pienet ja toinen suuret.

Mä kerron korvillani paljon asioita. Kun on komeiluhetki, korvat sojottavat suoraan eteenpäin, välillä niitä pitää luimistaa, esimerkiksi silloin kun joku puhuu minusta lihavana. Joskus korvat on sivuilla vähän niinkuin lysyssä, se tapahtuu silloin kun ei yhtään huvittaisi olla sylissä tai Alexander yrittää liian innokkaasti painia.

Itse kuviin:

525237.jpg

525244.jpg

Sitten vielä vähän hammasasiaa. Eilen Alexander tipautti ensimmäisen maitohampaansa pois, eikä se ole edes neljää kuukautta! Hehee, nyt se on Harri Hampaaton ja kiipeilypuun köysi takavarikoitiin kun se järsi sitä. Raukalta vuoti vähän vertakin ja nyt sillä on pieni kolo keskellä suuta. Mutta kyllähän minä sanoin ettei olisi kannattanut repiä sitä köyttä niin innokkaasti...