Näitä kissakuvahaasteita tuntuu tulevan aika tiuhaan tahtiin, vastahan me edelliseen osallistuttiin. No, mutta osallistutaan nyt sitten jo kolmanteenkin. ;) Eli kolmannen kissakuvahaasteen aihe on Kohtaaminen.

Ensin mietin, että mitäköhän tästä keksisi. Eetu kun on ainut kissa, ei paljon kohtaamisia ole tullut vieraiden kissojen kanssa. Kohtaamisista vieraiden ihmisten tai muiden eläinten (esim. koiran) kanssa ei ole tullut otettua kuvia. Mutta sitten tuli idea:

Kuvissa on mummolani naapurin viime kesän pennuista yksi, Pikku-Ukko Mörrimöykky eli Elmeri, vielä kotoisammin Eeme. Yhdennäköisyys on suorastaan hämmentävä, mutta ovathan pojat sukuakin toisilleen (sama emo). Haaveilin hetkisen jopa Eemen ottamisesta meille Eetun kaveriksi, mutta nykyään pikkujätkä, uudelta nimeltään Chili, elelee onnellisena siskonsa kanssa Helsingissä.

Toin Eemen meille kylään nähdäkseni, miten Eetu siihen suhtautuu ja toisaalta todistaakseni kuvalla, miten suuri yhdennäköisyys ja kokoero lapsilla on. Eeme oli vierailun aikaan vasta noin yhdeksänviikkoinen rääpäle (ja tietenkin vielä turvallisesti emonsa hoivissa). Aivan kuin vanhat tutut Eetu ja Eeme ottivat tapaamisen rauhallisesti, turkin väriin viitaten kullan viileästi.

Kohtaaminen:

367359.jpg

367370.jpg