Meille ei kuulu mitään ihmeempiä. Arkeen totutellaan ja huomenna onkin jo ensimmäinen viikko takana ja ihanaa, viikonloppu edessä. Huomenna tulee N-täti Kuopiosta käymään, tosin matkaa heti lauantaina jo Lahteen. Muuten viikonloppu sitten yritetään rentoutua, on vähän tämä rytmi vielä sekaisin kesän jäljiltä...

Tässä alkaisi olla myös vähän kiire suunnitella näitä syksyn näyttelyitä. Ilmeisesti ei nyt syykuussa tule muita näyttelyitä kuin Seinäjoki, koska Orimattilan ja Porvoon kanssa on sama ongelma: kyyti. Lisäksi tuo Porvoo ei niin houkuta koska siitä en ole saanut mitään selkeää infoa ilmoittautumisen ym. kanssa. Lisäksi näyttelymaksu on aika suolainen, vaikka mentäisiin vain yhdelle päivälle (40 e + luettelo 4 e).

Pirokiin Tampereelle sovin jo alustavan kyydin, tosin en tiedä kummalle päivälle. Eilen vannotin itselleni että tänään pistän paperit eteenpäin, mutta enpä saanut taaskaan aikaiseksi. Huomenna, huomenna! Se alkaa täyttyä ja haluaisin saada alta pois. Vielä pitää miettiä, lähteekö sinne molemmille päiville vai lauantaiksi... Mietitään.

IMG_5623m-large.jpg

IMG_5638m-large.jpg