Oltiin eilen Eetun kanssa 16-tuntisen näyttelyreissun (matkoihin meni yhteensä 6 h) jälkeen niin uupuneita, ettei jaksettu tulle edes kuulumisia kertomaan. Mutta tässähän niitä nyt olisi, kuvia tulee vielä myöhemmin lisää. :)

Näyttely oli tosiaan ensimmäinen TICA-tyylinen Suomessa, ja aamulla oli hämmennystä itse kullakin, onneksi näyttelyluettelosta sai aika monta asiaa selville. Rinkejä eli tuomarointeja oli päivän aikana kuusi, Eetun tulokset oli neljässä ringissä kolmas, yhdessä toinen ja yhdessä voitettiin eli oltiin Best HHP (household pet)! Kokonaistuloksissa oltiin 2nd Best Of Best HHP eli näyttelyn 2. Paras Kotikissa! Olen todella ylpeä Eetusta, se käyttäytyi oikein mallikkaasti vaikka viimeisissä kehissä oli varmasti jo todella uuvuksissa :) Jos nyt meidän kotikissaihmisten järkeilyt ja laskennat meni oikein, on Eetu nyt yksi Suomen ensimmäisistä TICA Master -kotikissoista! Huisia, meillä on oikein titteli ;)

Ruusukket oli todella upeita, niitä pokattiin siis kuusi kappaletssa + BOB-ruusuke, joka on todella hieno ja ylellinen! Näyttelyssä kyllä kamerat räiski ja itse myös videoin kaikki Eetun (ja Nemon) arvostelut, Virven ollessa kuvavastaava. ;) Täytyy videoita alkaa pikkuhiljaa latailemaan YouTubeen/Photobucketiin, vaikka tuomareiden puhe ei kyllä niissä taustahälinöiden takia kovin hyvin kuulu. Tässä yksi kuva maistiaisiksi, kuvan on ottanut Heikki Siltala

heikki1-large.jpg