Tänään ollaan vietelty lasten kanssa tavallista tiistapäivää kissamaisine touhuineen. Eetu antoi äsken aihetta päivittelyille, vetämälllä mahtavalla SuperPörrin vauhdillaan sekä omansa, että Madden iltaruoan. 155 g iltaruokaa, ou jee miten hyvää tekee meidän dieetille. No, ainakin Eetu on tyytyväinen.

Saahan sitä olla pikkuisen pläski...

IMG_4342.jpg

Madde on puolestaan tutustunut täällä "mummolassa" tuohon uuteen ulkotarhaan. Oli sitten niin mielenkiintoinen paikka, että äsken kun satoi vettä saavista kaatamalla, istua nökötti Madde tarhassa, vaikka kuinka yritin sitä kissitellä sieltä pois. Niin sitten kissavahti täti laukkasi ulkokautta hakemaan pienen kiljuvan prinsessan sisään.

Sain tänään myös päivitettyä kaikki blogin sivut ja Eetun kotisivut. Eikähän seuraavaan näyttelyynkään ole kuin pari päivää, niinpä sain sovittua kyytiasioista tänään. On vielä vähän epäselvää, lähdenkö Madden ja Eetun kanssa kolmestaan, mutta todennäköisesti kuitenkin E-täti tulee itse viemään kakaransa näytille ja sitten takaisin kotiin. Toivottavasti, sillä yksin voi tulla vähän kiire kahden kissan kanssa, kun omien laskujeni mukaan voi mennä Eetun arvostelut Madden valintojen kanssa päällekäin. Vapaaehtoisia Eetun kantajia otetaan vastaan ;)

Tässä lapset yhdessä tarhailemassa:

IMG_4345.jpg

Kah. Sinä herra Alexander Pörri, joka äsken niin rehvakkaasti piippasit tädille puhelimessa. Tuli niin hirveä ikävä sinua, että rutistanen kohta pörröhäntäisen sisaresi ihan rusinaksi. Pidä jatkossa syötävän suloinen piippaava suusi kiinni, tai täti tulee ja pussaa sinulta hengen!

P.s. Maddelta kur-maut ja porakone-purinat äitille. On se hyvä, kun äiti voi joka päivä seurata tyttärensä kuulumisia näin netin kautta, ja oikein kuvien kanssa.