Kertoillaanpas tässä heti tuoreeltaan viikonlopun kuulumisia. Kokonaisuutena viikonloppu meni hyvin, vaikka aika uuvuttavaahan tuo assarointi meinaa olla etenkin kun itse olen vähän kipeä, mutta onneksi sain näyttelyn ajaksi päänsäryn ja kurkkukivun suunnilleen kuriin.

Eetullakin meni hyvin, sillä oli vähän yksinäiset päivät tietenkin häkissä, tänään oli rellestänyt siellä ihan kunnolla ja viskonut kaikki pelletit laatikosta häkkiin. :D Tuomareilla oli kivasti ja sai kehuja molemmilta, niin lauantain Lotte Borchilta kuin sunnuntaina Martti Peltoseltakin. Lauantaina Eetu sijoittui seitsemästä kissasta hienosti kolmanneksi, ja tänään oltiin viiden kissan kovassa porukassa neljänsiä. Tänään Eetu palkittiin Kes-Kisin vuoden 2008 parhaana kotikissana, joten pysti oli kotiintuomisina! Juuri nyt voittaja-Pörrikkä vetelee palkintoraksuja naamaansa yläkerrassa. ;) Seuraava näyttely sillä onkin vasta suunnitteluasteella, todennäköisesti Eetua nähdään näyttelyissä vasta toukokuussa Tampereella.

Itselläni viikonloppu kului siis lähinnä tuomarinpöydän vieressä seisoskellen, vaikka toki kannoin kissoja myös paneelissa molempina päivinä. Assaroin Hanne Sofie Sneumilla lauantaina ja hänen toiveestaan myös sunnuntaina. Seuraavat näyttelyreissut on Laihialle maaliskuun alussa ja Turkuun lauantain lopussa, joihin lähden molempiin yhdeksi päiväksi ilman Eetua, ihan vain assaroimaan :)