Kirjoitanpa välillä itsekin, kun eräs pikku possu (Eetu siis) ei nyt ehdi koneelle päiväuniltaan. ;)  Eilen tein löydön, luulin, että tuossa vähän aikaa sitten ostamani huiska oli Eetun ensimmäinen. Mutta ei, eikös vaan kaapin kätköistä löytynyt hyväkuntoinen huiska, jonka olin jo täysin unohtanut, olen ostanut sen vamaan Jyväskylän näyttelystä pari vuotta sitten. No, nyt Eetulla on sitten kaksi huiskaa, tosin tuo vanhempi on varreltaan vähän vääntynyt.

Nyt kuitenkin asiaan. Eetulle on nyt varmaan joululahjat ostettu, ellen saa mieleeni vielä jotain. Eilen kävin ostamassa prismasta punaruudullisen avonaisen pesän, hinta 19,90. Eetu sai myös herkkuja; Latzin Dentabaweja, Best Friendin Crunch (?) kissanminttunappeja sekä Latzin Lohipurkin, sellaisen oikein ylipramean. Olisin ostanut kanafilettä, mutta se oli loppunut joten ostin tuon lohiversion.

Äsken kävin mustissa ja mirrissä, ostin (ei joululahjaksi) viisi Gemon purkkia ja RC näytepusseja sain mukavasti mukaani. Joululahjaksi Pöpölle ostin luonnonharjasharjan sekä sinisen kumisuan, täytyy mennä kohta laittamaan niitä pakettiin. "Papalta", eli isältäni Eetu saa Kissojen joulusukan ,jossa on seitsemän erilaista lelua. Villapaita on vielä aika huonossa vaiheessa, mutta sen(kin) Eetu saa joulahjaksi tai viimeistään kun lumet tulevat. Näyttelyverhot jäi nyt kiireen takia tekemättä, mutta nekin Eetu saa varmasti tuossa alkuvuonna. Muuten kaikki joululahjalistan lahjat tuli ostettua, pienien muutosten kera.

Mutta nyt, ettei juttuni vallan tylsäksi heittäytyisi, niin tässä pari kuvaa Eetusta. Osaa se olla näin söpökin nukkuessaan, kuvat otettu muutama päivä sitten:

299579.jpg

299580.jpg

Vielä yksi kuva hereilläkin, lapsen nassu:

299585.jpg