Höh, meidän kone on rikki. Se sunnuntaiaamuna yhtäkkiä pimahti ja pamahti (kuvainnollisesti) ja nyt meillä on sitten tällainen hassu varakone. Kuvia ei siis päästä laittamaan ennen kuin meidän kone huollosta tulee takaisin.

Mamma on tässä vähän suunnittellut yhtä sun toista. Ensimmäinen mielestäni turhanpäiväinen idea on se, että mentäisiin rokotuksille ensi viikolla niin että se ei häiritse meidän alkuvuoden näyttelysuunnitelmia. En minä halua eläinlääkärille, en, en! Se kaamea lääkärisetä jo minut kutsui sinne kun mami oli siellä syksyllä harjoittelussa. Hui, piikkinsä kanssa odottelee siellä... Mamma varaa varmaan tällä viikolla jo aikaa ja minut on madotettukin rokotusjutun takia, menisi mamma itse vaan piikiteltäväksi.

Toinen asia mitä se tietenkin suunnittelee on alkuvuoden näyttelyt. Hehe, ei meillä ole kyytiäkään tiedossa niin meni ilmoittamaan minut Mikkeliin esittelynäyttelyyn 6.1. Kai joku tällaisen komean pojan ottaa takapenkille. Mamma suunnitteli että ottaisi ehkä Alexanderinkin mukaan, jos sen mamma antaa luvan. Ei tiedetä antaako. ;) Oikeaan näyttelyyn pääsen vasta helmikuussa, kun Helsingin tammikuun näyttely täyttyi niin nopeasti että ei ehditty edes maksaa.

Minullakin on suunnitelmia. Pitäisi pohtia mitä toivon joululahjaksi. Onko ehdotuksia? Se on hankalaa kun on leluja, herkkuja, kiipeilypuita, valjaat, pesäkin ja kaikkea. Mitä sitä pyytäisi. Jotkut tosi mageet ruokakupit ehkä? Mamma kysyi että toivonko pikkuveljeä. Sanoin maaaaaaauuuuu, EN! Ei se ennenkään minun tahtoani ole kuunnellut, varsinainen hutilo. Se on tuo pentukuume varsin kamala vaiva. Onhan sitä nähty mitä siitä tädin kohdalla on seurannut, kaksi pörröhäntää. Minä en tahdo pikkuveljeä, Alexissa ja Maddessa on tarpeeksi.