FIN*Kalicalanin Halti Tuiskupää eli Alexander, meidän oma punainen mettiskissamme ja rakkain röllimme täyttää tänään kokonaisen vuoden!

Onnea rakas Alexander!

Onnittelut myös muille Lappi-pentueen lapsille: Tuulispää, Sulo, Naska, Hippu ja Angeli, onnea! :) Alexander on ensimmäinen Kalicalanin kasvatti ja syntyi siis pentueen ensimmäisenä Tapaninpäivänä 2006. Siitä on nyt vuosi, kun Lotta-äiti GIC SmileTail's Pippi-Lotta synnytti nämä kuusi palleroista. Varmaan myös isä Nuka, IP&EC Deeamore Nobleza Nugan, JW, voi olla lapsistaan ylpeä.

Alexander tassutteli taloomme maaliskuun lopussa, tarkalleen ottaen 30.3. Se asteli reippaasti boksista ulos, tutki paikkoja ja pienen pieni röllin hyrinäkin alkoi kuulua pian. Tuon hetken voi muistaa niin selvästi, samoin kuin sen, miten Alexander 10 viikkoisena rääpäleenä hurmasi meidät kehräämällä selällään sylissä.

Muistatteko vielä tämän kirjoituksen? Siitä se kaikki lähti, paitsi että kaikki ei mennytkään ihan niinkuin alussa suunniteltiin ja niinkuin kirjoituksessa Eetu kertoi. Eetu ja Alexander ovatkin olleet yhdessä paljon, ja niiden välille on kehittynyt luja kaveruus. Pojat ovat veljeksiä, ja Alexander on minulle kuin oma poika. <3

Synttärikuvia tulee myöhemmin, Alexander on saanut paljon huomiota ja nameja ja tietysti pojat ovat rusetit kaulassa! Nyt täytyy taas mennä pussailemaan omaa rakasta Tuiskupoikaa, jota parempaa ei maa päällään voi kantaa!